Wedden op Sport

Gratis online wedden om geld

Geld winnen met wedden op sportwedstrijden was nog nooit zo leuk! Wed risicoloos bij deze online bookmakers.

MENU

HOME >>

Hoe werkt wedden >>

Online wedden >>

Gratis wedden >>

Live wedden >>

Mobiel wedden >>

Online Wedden

Online wedden is het afsluiten van (sport)weddenschappen via het internet. We hebben hierbij sport tussen haakjes gezet want op het internet kun je op veel meer zaken wedden dan alleen sportwedstrijden. Zo heb je bij bekende bookmakers ook wel weddenschappen over wie de verkiezingen wint, wie het Eurovisie Songfestival wint, wie een Oscar wint, wie een Nobelprijs krijgt, etc. Het aantal weddenschappen is soms echt ongelooflijk. Bij veel mensen zit gokken namelijk in het bloed en ze zien dan ook in alles de mogelijkheid om een weddenschap te sluiten. En dankzij online wedden ben je niet geboden aan alleen Nederlandse weddenschappen. Nee online wedden maakt de wereld klein en zo heb je dus 24 uur per dag de mogelijkheid om wereldwijd weddenschappen te plaatsen. Of je nu wilt inzetten op basketbal in de VS, ijshockey in Canada, K1 in Japan, voetbal in Europa, het kan allemaal. En dat gewoon via je computer, tablet of mobiele telefoon.

Hoe populair is online wedden?

In veel landen is wedden op sport de nummer 1 kansspel. In Engeland vind je bijvoorbeeld in vrijwel iedere winkelstraat wel een vestiging van een bekende bookmaker. En ook in veel Aziatische landen is voor wedden op sport een gigantische markt. Geen wonder dus dat juist in Azië veel omkoperij is op het gebied van sportwedstrijden. Er gaat zoveel geld in om dat grote maffia’s er miljoenen kunnen verdienen met 1 wedstrijd. En uit onderzoek is wel gebleken dat groepen uit Azië zelfs in de hoogste voetbaldivisies in Europa wedstrijden/spelers hebben ‘omgekocht’.

Ondanks deze omkooppraktijken zal wedden op sport altijd blijven bestaan. Mensen gebruiken het om sport nog spannender te maken. Niets is spannender namelijk dan sport kijken terwijl er geld van je op het spel staat. Als je dat eenmaal hebt ervaren is het moeilijk om te stoppen. En het leuke van wedden is vaak dat het voordeel van de bookmakers beperkt is. Tenminste als je echt verstand hebt van de sport waarop je inzet.

Redenen voor de populariteit van online wedden

Waarom online wedden zo populair is lijkt wel duidelijk. Je kunt weddenschappen plaatsen op ieder moment van de dag en vanaf iedere locatie (met internet). Daarnaast zijn de quoteringen online veel beter dan ze vroeger waren door de grote concurrentie. En verder bieden veel online bookmakers ook nog eens gratis de mogelijkheid om sportwedstrijden te bekijken als je erop hebt ingezet. Dit live wedden zal in de toekomst alleen nog maar voor meer populariteit gaan zorgen.