Wedden op Sport

Gratis online wedden om geld

Geld winnen met wedden op sportwedstrijden was nog nooit zo leuk! Wed risicoloos bij deze online bookmakers.

MENU

HOME >>

Hoe werkt wedden >>

Online wedden >>

Gratis wedden >>

Live wedden >>

Mobiel wedden >>

Mobiel Wedden

Mobiel wedden is het plaatsen van weddenschappen via je mobiele telefoon. Dit wedden op je mobiel maakt het mogelijk om overal vandaan en op ieder moment van de dag weddenschappen te plaatsen. Het kan dus zelfs zo zijn dat je live bij een wedstrijd aanwezig bent en bijvoorbeeld vanuit het stadion de weddenschap plaatst.

 

 

 

 

 

 

 

Hoe werkt mobiel wedden?

Eigenlijk is er niet zoveel verschil tussen het plaatsen van weddenschappen vanachter jouw laptop/computer of tablet. Het enige verschil is dat je bij mobiel wedden gewoon overal vandaan kunt inloggen en kunt inzetten. Als je tenminste internet ontvangst hebt. Het is dan namelijk puur een kwestie van inloggen, scrollen en klikken naar de wedstrijd van jouw keuze, je inzet bepalen en de weddenschap definitief plaatsen. Zo simpel is het. En aangezien vrijwel iedere online bookmaker tegenwoordig wel een speciale mobiele site heeft maakt het niet zoveel uit bij welke aanbieder je een account hebt.

Wel oppassen

We willen er wel even op wijzen dat je bij mobiel wedden wel moet oppassen. Een bookmaker in je broekzak kan namelijk ook leiden tot een verslaving. Net als dat veel mensen tegenwoordig verslaafd zijn aan hun smartphone kan een mobiele toegang tot online wedden ervoor zorgen dat je zo nu en dan puur uit verveling wat weddenschappen gaat plaatsen. Zoals iedere ervaren ‘sportwedder’ wel weet zijn dit juist de weddenschappen waarmee je veel geld verliest. Wed dus alleen op wedstrijden waarop je echt wilt inzetten. En ga niet wedden puur voor het wedden.