Wedden op Sport

Gratis online wedden om geld

Geld winnen met wedden op sportwedstrijden was nog nooit zo leuk! Wed risicoloos bij deze online bookmakers.

MENU

HOME >>

Hoe werkt wedden >>

Online wedden >>

Gratis wedden >>

Live wedden >>

Mobiel wedden >>

Gratis wedden

Net als heel veel andere kansspelen kun je ook “sportweddenschappen” gratis spelen op internet. Normaal gesproken bestaat die mogelijkheid niet. Zo kun je het bij de Toto bijvoorbeeld wel vergeten om gratis mee te spelen. Dat kost ze namelijk alleen maar geld en tijd en het levert de Toto niets op. Online is het echter een ander verhaal. Hier gaat alles automatisch, snel en vrijwel kostenloos. Dit biedt online aanbieders van sportwedden dan ook de mogelijkheid om spelers ook de kans te bieden om gratis weddenschappen te plaatsen. Uiteraard is dit lang zo spannend niet voor de speler (je kunt tenslotte er niets mee winnen), maar het is wel een leuke manier om kennis te maken met wedden op sport. En dat geheel risicoloos. Tevens biedt gratis wedden de mogelijkheid om eerst te kijken of je wel echt verstand hebt van de sport waarop je inzet. En dat zonder een euro te riskeren. Tot slot is gratis wedden op sport ook ideaal voor mensen die geen geld hebben om te riskeren. Zo kan ook deze groep toch een beetje meegenieten.

Waarom bieden online bookmakers gratis wedden aan?

De reden dat online bookmakers gratis wedden aanbieden is heel simpel: zij hopen dat de speler na verloop van tijd alsnog besluit om te gaan wedden met zijn eigen geld. Ze bieden dus gratis wedden aan omdat het blijkbaar op de lange termijn toch geld oplevert voor ze. En mensen die gratis spelen bij de ene aanbieder zullen niet zo snel overstappen naar een andere aanbieder. Ze krijgen er dus vaste klanten door die vaak na verloop van tijd toch wel eens een wedje gaan plaatsen om echt geld.

Je bent dit echter niet verplicht. Mensen die graag gratis willen wedden kunnen dat gewoon blijven doen. Je hoeft nooit te gaan wedden om je eigen geld. Uiteraard zul je wel zo nu en dan een aantrekkelijke aanbieding krijgen van de bookmaker, maar je bent er volledig vrij in om niet op deze aanbieding in te gaan.

Gratis wedden om echt geld

Toch blijft het natuurlijk jammer dat je om nepgeld speelt als je zo nu en dan een grote klapper maak. Geld winnen kan gewoon niet met gratis wedden. Of wel? Ja! Soms hebben bookmakers namelijk gratis bonussen voor nieuwe spelers. Zo’n gratis bonus betekent bijvoorbeeld dat je een paar euro gratis speelgeld krijgt of dat je je geld terug krijgt als je verliest. Op onze homepage hebben we een aantal van dit soort aanbiedingen. Het leuke van dit soort bonussen is dus dat je risicoloos een gokje kunt wagen. Wedden zonder risico. Mooier kan het toch niet.

Wel moet je vaak bij dit soort aanbiedingen om de voorwaarden denken. Zo moet je vaak een groot aantal keren inzetten alvorens je kunt laten uitbetalen. De exacte voorwaarden van dit soort gratis bonussen kun je altijd op de website van de bookmaker vinden. Maar ook kun je de klantenservice altijd vragen stellen als iets niet duidelijk is.